Antieke Buffetkast Vers

Antieke Buffetkast Vers. Het leek ons handig om een buffetkast in de zomerkeuken te zetten voor het servies en glaswerk wat we nodig hebben voor de table d'hôte. Afgelopen winter hebben we af en toe rondgekeken of we er ééntje zagen en kwamen er toen één.

Vitrine Mit 2 Turen Aus Massivem Akazienholz Und Mattglas Grun 136x200x45cm Maisons Du Monde

Hier Vitrine Mit 2 Turen Aus Massivem Akazienholz Und Mattglas Grun 136x200x45cm Maisons Du Monde

Als hobby vind ik het leuk om oude kasten te restylen. Jun 09, 2011 · antieke buffetkast. Mooie antieke buffetkast deze kast werd gedecapeerd en opgeknapt door vakman ook het brandglas met lood werd door een vakman ger. Bij ons zijn van vrijwel ieder model buffetkast meerdere formaten te verkrijgen zodat er voor u altijd een juist formaat bij zit.

Zeer goede staat prachtig sculptuurwerk weg wegens verhuis.

Mooie antieke buffetkast deze kast werd gedecapeerd en opgeknapt door vakman ook het brandglas met lood werd door een vakman ger. Mooie antieke buffetkast deze kast werd gedecapeerd en opgeknapt door vakman ook het brandglas met lood werd door een vakman ger. Als hobby vind ik het leuk om oude kasten te restylen. Heeft u hulp nodig en/of advies stuur dan een mail of een pb. Bij ons zijn van vrijwel ieder model buffetkast meerdere formaten te verkrijgen zodat er voor u altijd een juist formaat bij zit. / met goed werkende deuren en lades Gemaakt in belgie eind 19e eeuw, c.a. Bij kast2go zijn de buffetkasten en vitrinekasten in vele formaten verkrijgbaar van 1.12 meter tot wel 2.40 meter.

Vitrine Mit 2 Turen Aus Massivem Akazienholz Und Mattglas Grun 136x200x45cm Maisons Du Monde

Bij kast2go zijn de buffetkasten en vitrinekasten in vele formaten verkrijgbaar van 1.12 meter tot wel 2.40 meter... Heeft u hulp nodig en/of advies stuur dan een mail of een pb. Jun 09, 2011 · antieke buffetkast. 1895 beschrijving in zeer degelijke staat en altijd goed bijgehouden. Mooie antieke buffetkast deze kast werd gedecapeerd en opgeknapt door vakman ook het brandglas met lood werd door een vakman ger. Het leek ons handig om een buffetkast in de zomerkeuken te zetten voor het servies en glaswerk wat we nodig hebben voor de table d'hôte. Zeer goede staat prachtig sculptuurwerk weg wegens verhuis. Massief houten kast b 120 x d49 x h 180 in twee delen te transporteren.. Mark restyle & antieke kasten.

Popular posts from this blog